Sziklamászás ősszel is!

 

Elindítjuk a 2014.év őszi sziklamászó programunkat. A sziklamászó programjainkat elsősorban iskolásoknak ajánljuk, de szívesen vesszük kalandvágyó felnőttek érdeklődését/jelentkezését is. Örülnénk, ha minél többen ismerkedhetnének meg ezzel a méltán népszerű sportággal. A sziklamászás nem csak fizikai, hanem mentális és szellemi, erőnlétet fejlesztő sportként lett népszerű.

Tervezett időpontok:

2014. szeptember 20. (szombat)

2014. szeptember 28. (vasárnap)

2014. október 11. (szombat)

2014. október 18. (szombat)

2014. október 25 (szombat)

A sziklamászást a fentiekben megjelölt napokon tartjuk és reméljük, hogy az időjárás kedvez majd elképzeléseinknek. Amennyiben az időjárás-előrejelzések alapján nem tudnánk megtartani a sziklamászást úgy arról honlapunkon és az egyeztetett elérhetőségeken tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A mászásokat elsősorban Kétágú-hegyen(Kesztölc) szervezzük ahol a könnyebb mászó-iskolán kívül a 20 méter magas és visszahajló nagy falon is próbára teheted bátorságodat. Ezen kívül tervezzük, hogy mászó napokat tartunk Bajóton, Oszolyon(Csobánka). A kellemes környezet, pazar kilátás és szédítő magasság minden helyszínen alapszolgáltatás.

Amit mindenképpen hozz magaddal: Egész napos programról van szó, ezért mindenképpen hozz magaddal hidegélelmet és megfelelő mennyiségű folyadékot, amely lehetőleg víz legyen. Továbbá ajánlott a hosszú nadrág, edzőcipő, vagy bakancs, és esőkabát.

Részvételi díj: 1.500,- forint/fő alkalmanként. A részvételi díj tartalmazza a biztosító felszerelések használatát, az oktatást és a felügyeletet.

Részvételi szándékodat kérünk jelezd Grausz Valéria szervezőnél a +36-30-583-8395 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen egy személyes üzenettel, amiben leírod a neved, korod és az időpontot, amire szeretnél jelentkezni, illetve, ha van egyéb igényed barátok, vagy kérdésed ,akkor azt is felteheted. Ezen kívül írhatsz facebook oldalunkra is, amelyet a facebook.com/jumpsportSE internetes címen érhetsz el.