Sziklamászás szeptember 28-án

 

Következő sziklamászás,ha az időjárás is engedi, 2014. szeptember 28-án, vasárnap lesz.

Időpont: 2014. szeptember 28. Vasárnap 8-16 óráig

Helyszín: Kétágú-hegy ,Kesztölc

Találkozási pont: Esztergom busz pályaudvar reggel 7.45-kor. De csatlakozhatsz hozzánk Kesztölcön is 8.30-kor a hársfa sörözőnél.

Költségek: 1.500,- Ft-részvételi díj. Amely tartalmazza a biztonsági felszerelések használatát: sisak, beülő, kötél, karabinerek, valamint a szakmai hozzáértést, felügyeletet.

Ruházat: Réteges öltözködés: reggelente már hideg lehet, hegynek fel leizzadsz, (hasznos a cserepóló)fönt a hegyen szél, hideg lehet

- hosszú, kényelmes nadrág. A szikla, szúrós növények nem sértik fel a lábadat. Kullancsok ellen sem rossz! Eső ellen anorák, vagy esőkabát amely jó lehet szél ellen is!

- kullancs, szúnyogirtó szerek.

Enni-innivaló: Lehetőleg vizet és ne édes üdítőket hozzál! Jó kézmosásra is! Fönt nincs csap!! 2-3 db szendvics.

Jelentkezni: Grausz Valéria szervezőnél lehet +36-30-583-8395, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen egy személyes üzenettel, amiben leírod a neved, korod és az időpontot, amire szeretnél jelentkezni, illetve, ha van egyéb igényed barátok, vagy kérdésed ,akkor azt is felteheted, ezen kívül írhatsz facebook oldalunkra is amelyet a facebook.com/jumpsportSE internetes címen érhetsz el.

 

Várunk!!