Szertorna

Az iskolánkban 2007 óta működik leány szertorna és elmondhatjuk,hogy Esztergomban a legjobb tornászok nálunk ügyesednek és fejlődnek ki. Megyei szinten is csak a komáromi sportiskola tud minket megelőzni./nem minden korcsoportban!/ Az iskola a sok támogatás mellett, sajnos már évek óta nem tudott lehetőséget biztosítani arra, hogy újabb edzéseket tarthassunk. Ezért alakulhatott ki az a helyzet, hogy egy időpontban akár 50-60 tornász is tornázott a teremben. Ez nagyon balesetveszélyes, valamint a gyerekek és a pedagógusok is duplán elfáradtak a zajtól és a stressztől. Régóta dédelgetett álmunk vált idén valóra. Megalakult a Jump Sportegyesület, azzal a céllal, hogy minél több gyermeket, minél magasabb színvonalon tudjuk hozzásegíteni a mozgás öröméhez. Jelen helyzetben, az a cél, hogy az edzéseken egyszerre kevesebb gyerek tornázzon és így többet , személyre szabottabban tudunk foglalkozni a diákokkal. Több új elemet tanulhatnának,ami a mostani edzéseken szinte lehetetlen.

Szeptembertől különböző korcsoportokban,kisebb létszámban lesz az edzés ,amelyért mindenkitől 5000Ft-t fogunk kérni havonta az egyesület részére , amiből a későbbiekben egyforma melegítőket és új tornadresszeket vennénk,illetve a edzők bérét finanszíroznánk.

Több kedvezményt is megfogalmaztunk, amelyekből egyszerre egyet vehetnek igénybe. A kedvezmények nem vonhatók össze:

-a tagdíjból -500Ft kedvezményt kap, aki Megyei versenyen vett részt a tavalyi tanévben.

-a tagdíjból -1000Ft kedvezményt kapnak, akik 1. helyezést értek el az V.Erzsébetes Gimnasztika Gálán.

- tagdíjból -2000Ft kedvezményt kap, aki Országos Elődöntő versenyen vett részt a tavalyi tanévben,illetve bejutottak, de nem tudtunk elmenni.

- tagdíjból -3000Ft kedvezményt kap ,aki Országos Döntőn vett részt a tavalyi tanévben./ A tavalyi középiskolás csapat/

Ezeket a kedvezményeket azért hoztuk létre, hogy lehetőséget adjunk a tehetséges, de nehezebb anyagi körülmények közt élő diákjainknak,hogy továbbra is tornázhassanak,illetve fokozná a versenyszellemet a diákok közt.

A tagdíjat minden hónap 10-ig kérjük névvel ellátott borítékban az edzőkhöz eljuttatni.

Megértésüket előre is köszönjük és reméljük, hogy mindenki elégedett lesz az új helyzettel!

Nagyné Grausz Valéria
Nagy Dóra
Speierné Németh Andrea

 

Szertorna edzések helyszíne:

Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola

2500 Esztergom, Mindszenty tér 7.