Trambulin

A trambulin ma már az olimpián is szereplő sportág. Köszönhető ez annak a felismerésnek miszerint látványossága mellett, kiváló szórakozás, állóképességet, ügyességet fejlesztő sport. Ha olyan sportot keresel ,ami szórakoztató és amivel testi-lelki egyensúlyodat szeretnéd rendbe tenni akkor köztünk a helyed.

Gyere el és próbáld ki!

Garantáltan jól fogod magad érezni!

trambulin 08

 

Bővebben a trambulinról (magyarosan : gumiasztalról) .

Magyarországon mindössze 10 éve van jelen ,de már jelentős hazai és nemzetközi eredményekről számolhatunk be. Ötvözi a szertorna akrobatikusságát, kecsességét és a műugrás légiességét. Bárkinek ajánlanánk aki  vágyik a repülés súlytalanság élményére, aki szeret ugrálni, és mozogni vagy csak egyszerűen szeretné kipróbálni ezt az új sportágat.

Miért jó neked?

Ha eljössz az edzésre a repülés élménye mellett, nem csak a koordinációs képességedet fogja gyorsan fejleszteni hanem az erő -állóképességedet is. Megtanulod ,hogy hol helyezkednek el a testrészeid a levegőben. Fejlődik a ritmusérzéked és az egyensúlyod is, és nagyon fogod élvezni.  Az edzéseken az irányított bemelegítés után a trambulinon és a talajon végzünk gyakorlatokat. Folyamatos a felügyelet, segítségadás és hibajavítás. Mivel az edzéseket március 1-jétől szeretnénk kezdeni. egyenlőre mindenki ugyanabban az időpontban jön edzésre, később a jelentkezők létszámától függően lesz kezdő, haladó és versenyző.